hiša samostojna

Cena: 198.000,00 180.000,00 €


Opis

ZNIŽANA CENA!

Spoštovani.

MARYLAND nepremičnine d.o.o., vam predstavlja stanovanjsko hišo na odlični, sončni, lokaciji v Radvanju.

Stoji na položni parceli v velikosti 1297 m2 in je primerna za manjšo ali večjo družino. Nakup je zelo zanimiv tudi, kot investicija, saj so v hiši tri ločena stanovanja.

Eno stanovanje je v dveh etažah, drugo stanovanje je pritlično z atrijem in tretje stanovanje ima zelo veliko teraso. Potrebna manjša ureditev.

Do vzpenjače je približno 500 m.

V bližini je vse kar potrebujete:

  • Vrtec
  • šola
  • Pošta
  • Mestni avtobusni promet,
  • Trgovina,
  • Ambulanta, knjižnica
  • itd….

Etažnost je K+P+M. Skupna izmera bivalnih površin znaša cca. 227m2. Z malo preureditvijo tretjega stanovanja, lahko pridobite dodatno kvadraturo.

Večje stanovanje (P+M) se razprostira na 131m2. Pritličje v velikosti 73 m2 sestoji iz predprostora, hodnika, shrambe, toalete, kuhinje z jedilnico, kopalnice, utilityja z garderobo in dveh sob (spalnica in otr. soba). Mansarda meri 58m2, v njej je velika dnevna soba z dodatno jedilnico in še eno sobo (soba za goste).

Na južni strani so vgrajena strešna okna, ki zagotavljajo veliko dnevne svetlobe in nudijo direkten pogled na Pohorje. Pritličje in mansardo povezujejo stopnice in tudi pripravljen jašek za dvigalo za posodo. Vstop v klet velikosti okoli 40m2 je iz zunanje strani hiše. 

Manjše stanovanje (P) meri 96m2 bivalne površine + balkon na vzhodni strani po celotni širini hiše. Stanovanje ima predprostor, utility, hodnik, toaleto, kopalnico, kuhinjo, spalnico, dnevno sobo in še dve dodatni sobi. V klet v izmeri približno 40 m2 dostopamo iz predprostora.

Gretje je preko centralnega ogrevanja na kurilno olje. Prav tako ima hiša urejene vse komunalne in energetske priključke.

Pripadajoče zemljišče meri 1297m2, je ograjeno, urejeno in zaradi lege nudi zasebnost in mir. Na zemljišču stoji še dodaten starejši, kmetijski objekt v sklopu katerega je garaža za dva osebna avtomobila. Zemljišče razpolaga tudi z lastnim vodnim virom - vodnjak.

Hiša se nahaja slabih 10 minut vožnje iz centra Maribora. Od Pohorskega smučišča in sprehajalnih poti je oddaljena le nekaj sto metrov. Hiša je bremen prosta, prodaja se delno opremljena.

Izvedenih je bilo več adaptacij. Zadnja večja adaptacija celotnega objekta je bila leta 2003 - menjava kompletne kritine hiše in obnova fasade, leto kasneje delna menjava oken v manjšem - pritličnem stanovanju in delna menjava keramike in parketa bivalnih površin v pritličju večjega stanovanja leta 2009.

Oglejte si nekaj priloženih fotografij.

Ocenjujemo, da je lokacija zelo dobra. Glede cene še je možen manjši dogovor in zato priporočamo nakup.

V primeru nakupa plača kupec del stroška za posredovanje 2 %. Kompleten pravni posel uredi MARYLAND nepremičnine d.o.o..

Za termin ogleda pokličite 041 649 685, Daniel Rozman nepremičninski posrednik z licenco MOP RS, št. 597, MARYLAND nepremičnine d.o.o..

www.maryland.si


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH00210DR
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Zgornje Radvanje
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 1935
Leto prenove: 2009
Nadstropje: K+P+M
Velikost: 227,00 m²
Parcela: 1.297,00 m²

Zemljevid


Kontaktiraj agenta

Daniel Rozman

Poišči nepremičnine

Zadnji oglasi

zemljišče zazidljivo
prodaja

zemljišče zazidljivo

40,00 € / m² (~ 47.880,00 €)

Pozdravljeni.  Ekskluzivno vam predstavljamo dve zelo lepi gradbeni parceli centru Svete ...

Podravska, Sveta Ana, Krivi Vrh
Preberi več
stanovanje enosobno
prodaja

stanovanje enosobno

70.000,00 €

Pozdravljeni.  Ekskluzivno vam predstavljamo novejše, zelo lepo stanovanje z balkonsko ...

Podravska, Maribor, Tezno
Preberi več
hiša samostojna
prodaja

hiša samostojna

75.000,00 €

Pozdravljeni, Samostojna hiša sredi Ormoških goric v kraju Mali Breborvnik, ki so ji kljub ...

Podravska, Ormož, Mali Brebrovnik
Preberi več