facebook pixel
Pozdravljeni! Pri posredovanju pri prodaji stanovanja na Taboru v Mariboru sem bila z nepremičinsko agencijo Maryland zelo zadovoljna.lp

Pohvalil bi gospoda Rozmana iz Maryland nepremičnine d.o.o. za posredovanje pri prodaji stanovanja, saj se je zelo potrudil in nam olajšal prodajo.. Zelo profesionalno in strokovno. Priporočam!

S posredovanjem prodaje in nakupa naprimicnine sva bila zelo zadovoljna, saj ste nama bili vedno na razpolago z vašimi mnenji in pomočjo katero sva potrebovala. Sem vas že priporočala naprej znancem, saj opravljate svoje delo profesionalno in z veliko mero vztrajnosti.

Lep pozdrav.

Zdravo Daniel,

Zahvaljujem se Vam za sodelovanje z vami in Vam sporočam, da sem bil z Vašo storitvijo zelo zadovoljen.

Hvala

Lp

Zdravo, 

pa vse kar ste mi uredili v zvezi s prodajo parcele na Teznemje bilo za zlato medaljo - od pridobivanja katastrskih in lastniških dokumentov, do vizuelne predstavitve parcele, do angažiranja pri objavljanju in informiranju interesentov, do vašega osebnega obiska najbližnjih sosedov, ki mejijo na parcelo..... Rezultat vsega tega odličnega pristopa je bil, da se je parcela za pričakovano ceno zelo hitro prodala.

Še naprej tako!!

Res je! Par let nazaj je bilo to.

Lahko samo rečem, da smo bili z Vašo storitvijo zelo zadovljni. Delo je bilo opravljeno zelo korektno in profesionalno. 

Nepremičninski agent Daniel Rozman - agencija Maryland, s katerimi sem sodelovala pri kupoprodaji nepremičnine, je bil izjemno strokoven, prijazen in korekten. Držal se je dogovorov, bil vedno dosegljiv ter brez oklevanj odgovoril na vsa moja vprašanja. Zato sem brezskrbno in z zaupanjem sodelovala z njimi. Z veseljem bi agencijo Maryland in g. Daniela priporočila vsakemu, ki išče zanesljivega agenta pri nepremičninskih zadevah. Hvala vam za super izkušnjo!

 

Pozdravljeni. G Daniel in njegova firma Maryland sta posredovala pri prodaji mojega stanovanja na Smetanovi ulici. Zelo sem zadovoljen z profesionalnim odnosom do mene, tako, da bomo se sodelovali.

Pozdravljeni g. Rozman,

z veseljem podam svoje mnenje na podlagi sodelovanja z vami.

"Sodelovanje z družbo Maryland lahko ocenim samo pozitivno; pri nakupu stanovanja smo poslovali jasno, transparentno, bili so zanesljivi, saj so izpolnili vse česar smo se dogovorili. Priporočam!"

Vse storitve so bile korektno izvršene,tako da nimam nobenih pripomb. Priporočam,če želite prodat ali kupit nepremičnino.

Hvala.

Strokovni in izkušeni. Vedno dostopni, prijazni in ustrežljivi.
Priporočam njihove storitve vsem, ki iščejo zanesljivega partnerja pri
prodaji, nakupu ali najemu nepremičnine.

Pozdravljeni.

Vse pohvale za dobro sodelovanje, strokovnost pri prodaji nepremičnine. 

Hvala ker ste.

Pozdravljeni!

Z vašim posredovanjem smo prodajo naše vrstne hiše v Kamnici, leta 2021, opravili hitro, korektno in strokovno.

Vsa pohvala vaši agenciji Maryland nepremičnine d. o. o. Redno jo priporočamo prijateljem in znancem, saj smo bili z vašim profesionalnim delom resnično izredno zadovoljni. 

Veliko uspeha vam želimo še naprej!

Ponavadi si v življenju kupimo eno nepremičnino. Sam sem si kupil že drugo. Ker sem iz Ljubljane, nisem poznal nepremičninskeg trga v Mariboru, zato sem preventivno dodatno angažiral lokalnega svetovalca iz Maribora, ki je “nadziral” delo g. Danijela Rozmana iz podjetja Maryland d.o.o., ki je imel ekskluzivno zastopanje za meni ljubo nepremičnino v Mariboru. Po uspešno izpeljanem poslu nakupa nepremičnine v Mariboru, lahko povem, da ne bi potreboval lokalnega svetovalca...Namreč g. Danijel Rozman se je striktno držal dogovora, odgovarjal je na telefonske klice, E-pošto mi svetoval kot je potrebno ter mi tudi pravočasno pošiljal vso dokumentacijo in izpiske, ki so potrebni za pravilno in korektno izpeljavo nakupa nepremičnine in vsega kar pritiče zraven (ZK in drugo). Sodeluje tudi z notarji in pravniki in prav zgledno je sodelovati z njim osebno, njegovim podjetjem ter že prej omenjenimi zunanjimi sodelavci. Vedno se je držal dogovorjenega. Skratka, če bi me prijatelji ali znanci vprašali ali poznam kakšnega profi nepremičninskega agenta naj si izberejo za nepremičninsko posredovanje za teritorij Maribor-a in okolice, potem bi toplo priporočil korekten in fer odnos g. Danijela Rozmana, dipl.ekon. iz nepremičninske družbe Maryland.